Eljegyzésre készül?

Mindent megtervezett már az utolsó pontig? Még csak a megfelelő gyűrűt nem találta meg?
Ha időszűkében van és a lehető leghamarabb szeretne egy impozáns gyűrűvel a birtokában megkérni kedvese kezét, akkor a Lukács ékszer ebben az esetben is a segítségére lehet.

Különleges napra különleges ékszerekkel

Még csak tervezgeti a lánykérést és eljegyzési gyűrűre lenne szüksége? Már az esküvőre készülnek, és nem tudják, hol találják meg a tökéletes karikagyűrűt? Talán menyasszonyi ékszer szettet keres?

Látogassanak el hozzánk a budai Mom Parkban található Lukács Ékszer szalonba és egyedivé tesszük esküvőjüket!

A karikagyűrű a hosszú, sikeres és harmonikus házasság jelképe. Minden jegyespár arra törekszik, hogy tökéletes és egyedi ékszert találjanak, mint ahogy az ő kapcsolatuk is utánozhatatlan és különleges. Forduljanak hozzánk és mi segítünk a tökéletes gyűrű pár kiválasztásában, amely elkíséri Önöket egy életen át!

A Lukács Ékszer személyre szabott, gyönyörű és hibátlan kivitelezésű ékszerekkel várja Önöket! Nálunk megtalálnak minden ékszert, ami az esküvőt tökéletessé teszi. Legyen az eljegyzési gyűrű vagy karikagyűrű, és akár a menyasszony ékszer szettjét is, ami kiemeli majd ragyogását a nagy napon.

Finom és elegáns ékszereink között válogathatnak kedves vevőink, amelyek kivitelezése mögött több generáció tudása van. Tekintsék meg széles választékunkat!
Egyedi ékszereink tökéletes szimbólumai lehetnek házasságuknak!

Lukács Ékszer Hírlevél

Lukács Ékszer Hírlevél - újdonságok, akciók. Íratkozz fel! 

Megosztások

instagram.pngfacebook_icon.pnggoogle-plus_icon.pngblogger_icon.pngyoutube_icon.png

Eljegyzésre készül?

eljegyzési gyűrű

Mindent megtervezett már az utolsó pontig? Még csak a megfelelő gyűrűt nem találta meg?
Ha időszűkében van és a lehető leghamarabban szeretne egy impozáns gyűrűvel a birtokában megkérni kedvese kezét, akkor a Lukács ékszer ebben az esetben is a segítségére lehet.

Eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, a Lukács Ékszer segít!

Gyémánt, kivételes drágakő

gyemant_kiveteles.jpg

...a gyémánt átlátszósága és fénye tökéletes, fénytörése és színszórása a legmagasabb fokú. Ugyanakkor rajta kívül nincs más drágakő, amely csak egyetlen elemből állna...